Μια μικρή ιστορική αναδρομή

 


 

 

 

Το φθινόπωρο του 1992 δύο νέοι κιθαρίστες , ο Στέφανος και ο Τάσος γνωρίζονται και αποφασίζουνε να δημιουργήσουνε ένα μουσικό συγκρότημα . Σε λίγο καιρό στο συγκρότημα μπαίνουν ο Δημήτρης στα πλήκτρα ο Ιάσσονας στο μπάσο και ο Αλέξανδρος στα τύμπανα και βαπτίζουνε το σχήμα REACTION

Το 2007 ο Στέφανος και ο Τάσος ξανασυναντιούνται στην Δράμα και αποφασίζουνε να πραγματοποιήσουνε ένα παιδικό τους όνειρο. Το όνειρο αυτό είναι να επαναδρα- στηριοποιηθούνε δημιουργώντας έναν μουσικό χώρο ο οποίος έλειπε από την πόλη μας . Ένα χρόνο αργότερα και μετά από πολύ προσπάθεια και αγάπη το όνειρο αυτό γίνεται πραγματικότητα και το όνομά του είναι:

Studio Re-Action .

  Σήμερα
 
Το Studio Re-Action με έδρα την Δράμα λειτουργεί ως Ο.Ε. απο τον Αυγουστο του 2008. Έίναι το μοναδικό studio ηχογράφησης που υπάρχει στην πόλη της Δράμας και φιλοδοξεί να γίνει ένα από τα καλύτερα studio της περιοχής. Στόχος μας είναι η βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε μεσω της συνεχή αναβάθμιση του εξοπλισμού μας και προσπαθώντας να διατηρούμε τις χαμηλότερες τιμές ώστε οι υπηρεσίες μας να είναι προσιτές σε όλους.